Cytocare Dermamedica Behandlinger for menn

Belkyra mot dobbelthake

Vil du bli kvitt dobbelthake permanent ? Dermamedica er offentlig av godkjent av Medical Institute- Allergan til å bruke Belkyra. Vi er en av de få  privilegerte klinikkene i landet som utfører denne behandlingen. 
Hva er Belkyra og hva brukes det mot:
Belkyra er det første godkjente legemiddelet for oppløsning av fettceller, først og fremst til behandling av dobbelthake. Belkyra inneholder virkestoffet deoksykolsyre og er FDA- godkjent. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen og hjelper til med fordøyelse av fett. Legemiddelet brukes til behandling av uønsket fett. I USA har medisinen vært godkjent i 2 år under navnet Kylbella.
 
Til hvem passer behandlingen?
Behandlingen passer utmerket til både kvinner og menn.
 
Anatomi
Fettvevet under haken er delt inn i separate deler. Det fremre delen utgjør 50-70% av fettmengden ,ligger over hakemuskelen platysma. Vi kjenner denne ved å stramme haken. Resten av fettvevet ligger bak denne muskelen.
 
Hvordan behandlingen fungerer?
Belkyra injiseres i underhudsfettet med en tynn nål under haken. Behandlingen tar ca. 15 minutter.
Legemiddelet ødelegger fettcellens vegg, kroppen bryter ned restene som elimineres på naturlig måte. Kroppen aktiverer samtidig en liten inflammatorisk reaksjon som gjør at huden i det behandlede området strammer seg opp.
 
Hva anbefaler vi?
Vi anbefaler å ta på forhånd 500 mg paracetamol po.
 
Er det smertefri behandling?
Behandlingen kan vare litt ubehagelig. Det er også anbefalt å ise ned området med kalde omslag for og etter behandlingen. Første uken beskriver de fleste at de får en lett hevelse. En følelse av nummenhet/ømhet er ganske vanlig, samt mindre blåmerker. Man vil merke en tilhardning ved området i ca. en mnd. etter første behandling. Ved en vellykket behandling hovner området noe opp, det er et tegn på at middelet virker.
 
Hvor mange behandlinger trenger man før oppnådd resultat?
Belkyrabehandling kan synes allerede etter kun en behandling( 10-40% forsvinner), men dette er individuelt ut ifra hvor mye fett man har i det behandlede området. Som regel trenger man 2-4 behandlinger, dersom depoet av fett er stort kan flere behandlinger være nødvendig. Det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling. Sluttresultatet ser man etter 6- 8 uker
 
Trenger jeg konsultasjon på forhånd? 
Ja. Konsultasjon er obligatorisk .
 
Hvem er god kandidat ?
Du som har dobbelhaka, men er forøvrig normalvektig . Du er ikke gravid eller ammer har ikke problemer med  skjoldbruskkjertel eller ha infeksjon i behandlende området, og har ikke ,,slapp hud”
 
Hva koster behandlingen?
Behandlingen koster 8900 kr for 2 ampuller, 11900 kr for 3 ampuller. Ved behandling nr 3-6 gis 20% rabatt.
Bestill konsultasjon

Bestillingsbetingelser: BETINGELSER