Mesotherapy

Kjendisnytt

Kjendiser som elsker Micro-needling

Micro-needling, også omtalt som kollageninduksjonsterapi (CIT), skaper et gjennombrudd når det gjelder behandling av rynker, pigmentering, arr (inkludert brennmerker, akne og kirurgiske arr) og strekkmerker. Denne revolusjonerende behandlingen har vært populær blant kjendiser som Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Angelina Jolie, Brad Pitt og Demi Moore.

I en av utgavene “People” avslørte Aniston noen av hennes hemmeligheter: favoritt solkrem, parfyme, make up og trening. Da hun ble spurt om å gi noen skjønnhetstips til lesere, fortalte hun: “Jeg gjør micro-needling. Jeg har blitt introdusert til denne behandlingen for et par måneder siden i en hudpleie klinikk i New York. Micro-needling gjør mulig for serum og andre hudpleieprodukter virkelig trekke inn i min hud”, sier hun. (People Magazine, 2014, s. 62).

STUDIER: Kliniske studier viser at micro-needling danner kanaler i dermis som stimulerer kroppens naturlige forsvarsmekanisme. Dette hjelper kroppen å reparere og samle mengder av kollagen og proteiner i behandlede hudområder. Behandlingen gjør at at hudens tykkelse øker med opptil 80% og bidrar til utjevning av arr, gir synlig reduksjon av strekkmerker og jevner ut rynker. Micro-needling kan påføres ansikt, nakke og hender og kan gi synlige resultater allerede etter første behandling.

Les også: Nål eller nålefri mesotherapy?

Laser hårfjerning er best i test hos Kim Kardashian

Etter at hårfjerning med laser ble lansert hos hudpleie- og laserklinikker har mange kjendiser prøvd ut denne behandlingen. Noen har valgt å snakke åpnet om sine opplevelser.

Konseptet for permanent hårfjerning, aka laser hårfjerning eller ipl hårfjerning går ut på å rette laserstråler mot hårsekker, og ødelegge dem.

Kim Kardashian

Kardashians-stjernen har mange positive kommentarer om laserhårfjerning. Som amerikansk skjønnhetsidol og TV stjerne fokuserer hun på å oppnå ren og glatt hud. Både armene, bikinilinje, ben og underarmene ble behandlet med laser, ifølge Allure-magasinet. På Oprah-showet, fortalte hun om at det å ha ren og glatt hud er per definisjon samme som å være pen. Kim ser på skjønnhetspleie som en del av jobben, på samme måte som å trene hver dag.

Khloe Kardashian

Hun har sammenlignet effekten av glatt hud med sjarm-effekten. Hun sier at laserbehandlingen gir følelsen av renhet over hele kroppen.

Lilly Ghalichi

Hun sier at tidligere pleide hun å barbere armhulene og bikinilinje, og huden ble ofte irritert. Det er ikke en bra opplevelse, spesielt om sommeren. “For kvinne er det vanskelig å vise hår på kroppen”, sier hun. Lilly er veldig takknemlig for den teknologiske utviklingen. Hennes første laserbehandling gjorde hun mens hun gikk på høyskole. Hun behandlet underarmer, bikini-område og ansikt, og ble lykkelig med resultatene.

Alyssa Milano

Ikke alle likte laserbehandlingen den første gangen. Alyssa hadde laser hårfjerning i 2006 og beskrev det som uutholdelig. Hun opplevde at behandlingen kan sammenlignes med tatovering.

Les også: Test av Diode laser