Mesotherapy

Fin hake uten kirurgi

Hake-relatert misnøye rammer oftest mennesker som sliter med overvekt, eller fikk dobbelthake i genetisk arv.

Ofte mennesker med overvekt kan miste dobbelthake samtidig med vektreduksjon. I tillegg til overvekt kan en feil holdning forårsake muskelsvakhet og provosere frem flere fettceller: For eksempel ved å la hodet hvile på armen mens du sitter foran datamaskin. Det bør tas i betraktning at huden under haken og rundt halsen eldes raskere enn i ansiktet. Den begynner å miste sin spenning allerede etter fylte 25 år .

Dobbelthake kan også være et tegn på at mengden av kollagen som produseres av kroppen reduseres.

Under ansikt og hals er det mer enn 50 muskler

Vi kan trene disse musklene på samme måte som alle andre muskler på kroppen.  Her er det noen øvelser som vil hjelpe deg å trene disse muskler:

Øvelse 1

Plasser haken på hånden og trykk på bunnen under haken. Spenn haken i motstand. Hold denne posisjonen i 3 sekunder. Ta pause og gjenta 2 ganger.

Øvelse 2

Løft ansiktet og strekk halsen opp. Plasser tungen på ganen. Ta pause og strekk halsen opp igjen til høyere, så til venstre. Gjenta 10 ganger.

Øvelse 3

Bøy hodet bakover så langt du kan, og send kysser opp med åpen munn.

Øvelse 4

Trekk ut underkjeven fremover så langt du kan, samtidig som du holder hodet rett. Gjenta 5 ganger.

Øvelse 5

Forleng nakken og press haken ned mot brystet. Løft hodet og trekk munnvinkler ned. Repeter 4 ganger.

Øvelse 6

Legg hendene på brustet like under halsen. Sakte vipp hodet bakover til du føler spenning. Hold i fem rolige pust. Gå til utgangspunkt. Gjenta å vippe til sider.

Halse massasje i kombinasjon med kosmetisk pleie kan gjøre også en mirakel

Sørg at du gir nok fuktighet og smører huden med vitaminrike kremer. Halsen masseres i sirkler med to fingre fra bunnen opp.

Estetisk medisin tilbyr behandlinger, slike som: Laser lipolyse, injeksjon lipolyse, carbosyntheraphy og mesotherapy.

Laser lipolyse  fjerner overskudd av kroppsfett. En spiss laser lager små snitt i huden og bryter ned fettcellene.

Injeksjon lipolyse har samme funksjon som laser. Virkningene etter behandlingen er synlige allerede etter første behandling.

Carboxytherapy Karbondioksid påvirker fettceller og forsterker blodsirkulasjon.

Mesotherapy. I estetisk medisin behandling med tråd (mesotherapy) kan deles inn i to grupper: Tråd som løfter og tråd som forbedrer hudens farge.

Mono-tråden er tråden som forbedrer hudens farge. De er enkle, glatte og har ingen ”pigger”. Tråd som løfter har små ” pigger” Disse trådene virker som ansiktsløfting uten kniv.