Hudbehandlinger

Disse er effektive mot aldringstegn:

Dermamedica oppsummerer de mest effektive ansiktsbehandlinger mot aldringstegn i 2017:

Mesotherapy

Mesotherapy – er en behandlingsteknikk som forbedrer ansiktshuden: Gjenoppbygger, gir næring og regenererer. Mesotherapy-behandlinger inneholder hyaluronsyre og et sett av stoffer og vitaminer som er nødvendige for riktig hud-regenerering.

RF radiobølger

Termoplastikk er en behandling basert på radiobølger. Teknikken passer til behandlinger av ansikt, hals og hender. Under behandlingen genereres innvendig varme som varmer opp vevet. Kollagenfibrene reagerer med økt spenning, noe som stimulerer regenereringsfunksjonen. Behandlingen øker blodsirkulasjon i huden, noe som påvirker dens fasthet.

Tråder

Tråd stimulerer produksjon av kollagen og elastin. Etter behandlingen blir huden tilsynelatende fastere og friskere. Trådene plasseres i bestemte områder under huden ved hjelp av en veldig tynn nål. Til sammen danner tråd en ramme for muskler i ansiktet, samtidig som de svekker uønsket mimikk. Resultatet er en glattere hud og roligere ansiktsmaske.

Trådene også anvendes på mage, bryst, skuldre og lår.

Trådene oppløses etter ca 6 måneder, men de rekker å danne en solid “stillas”, så vel som synlig effekt i 2 år.