Hudbehandlinger

Behandlinger til bryllup

Vakker til bryllup

I dag vil jeg fortelle om hvordan jeg valgte å gå frem for å gi behandling til en ung kvinne før hennes bryllup. Bryllupet skulle skje om 2 uker, og jeg ville gi min kunde en perfekt behandling som vil gjøre henne trygg på seg selv, og å trekke hennes sjarm og skjønnhet frem.

Behandlinger til bryllup. Dermamedica.no

Jevnere hudfarge

Kunden har en mørkere hud, og det er vanlig at på en mørkere hud blir det ujevnt fordelte pigmentet mer synlig. Kunden hadde tidligere gjort mesotherapi for å jevne ut pigmentet, men som behandlende hudpleieterapeut ville ikke jeg ta risk for å anvende tynne nåler på et ansikt bare 2 uker før bryllupet.

Jeg har derfor anbefalt henne en mandelsyrepeeling.

Fakta om peeling:

Mandel peel eller mandelsyrepeeling er en kjemisk peeling behandling som er laget for å forbedre hudens utseende. Mandel Peel er en lett og overfladisk peeling som egner seg spesielt til deg som ikke tidligere har forsøkt kjemisk peeling.

Les mer: http://www.dermamedica.no/2018/01/27/mandel-peel/

Resultatet ble en jevn og delikat fargetone i ansiktet. Samtidig som at denne formen for peeling etterlater ingen ubehag, irritasjon elle kløe.

 

Peeling. Dermamedica.no

Fyldige lepper

Kunde ønsket seg fyldigere lepper. Hun har allerede tatt en behandling med Restylan tidligere, men volumet ble noe mindre etter hvert. Hun ville få tilbake den fine formen i leppene. Restylan fungerer på leppene som en fylling, men ikke endrer formen på lepper eller skaper nye leppekanter.

Fakta om Restylan:

Filler er basert på hyaluronsyre. Hylaronsyre er noe du har naturlig i kroppen. Med alder blir produksjon av egen hyaluronsyre redusert, noe som gjør at huden blir slapp og mindre elastisk. Vi får fine linjer og rynker. Noen opplever også at huden ser grå og livløs ut.

Ved å få injisert hyaloronsyre i huden, trekker den til seg fukt og «fyller» ut en rynke, gir spenst, bedret struktur til huden, og huden føles mer elastisk, fuktig og med mer glød.

Les mer: http://www.dermamedica.no/filler/

Siden kunden allerede kjenner til behandlingen fra før og ikke hadde negative reaksjoner var det trygg for meg å legge til litt ekstra legemiddel bare 2 uker før dagen.

Resultatet ble fantastisk. Kunden strålte, og ble trygg på at hun vil skinne som brud både på dansegulvet og på bryllupsbilder.

Lepper etter behandling med Restylan. Dermamedica.no