Bloomea

Bloomea Fontane

LE MODELING BLOOMÉA®

THE LATEST SKIN CARE FOR BEAUTICIANS

Endelig smertefri behandling mot strekkmerker, arr og pigmentflekker med dokumentert effekt!

Le Modeling Blooméa® er en behandling som består av 3 innovasjoner til å oppnå en god resultat i hudoverflaten helt uten smerter. Dette erfarer plastisk kirurger og hudterapeuter i Frankrike etter 10 års utprøvelser. 
Le Modeling Blooméa®   har en komplett behandling som består av deres M.M.L fase:
  1. Optimal Bloomea Macro-eksfoliering – Deres første innovasjon
  2. Bloomea høyfrekvent Microvibrasjons massasje – Deres andre innovasjon
  3. Lysterapi med aktive bølgelengde på huden ( 633nm)

Opprinnelig ble behandlingen brukt til å redusere arr på huden etter operasjoner. Etter flere års forskning gir behandlingen gode resuktater med dokumentert effekt. Mer enn 10 år siden ble det utviklet denne effektive, sikre og smertefrie behandlingen helt uten plastisk kirurgi!

Etter flere år med omfattende research og utprøvelser har vi utviklet den innovative og revolusjonerende apparat for profesjonelle salonger med Optimal Blooméa® Macro-eksfoliering – Optimal på en sikker og effektiv måte, en revolusjonerende og moderne teknologi som er designet til bruk for profesjonelle hudterapeuter. Blooméa® glatter ut hudstrukturen, den er enkel og instinktiv. Den er hygienisk og helt trygg å bruke og oppnår forventet resultat når man kjører på en kur og følger etterbehandlingsråd.For å optimalisere behandlingen, ble det utviklet den andre innovasjonen: Blooméa® høyfrekvens Microvibrasjons massasje, som strammer og plumper huden samtidig som den stimulerer til å produsere kollagen og elastin i lærhuden. Innovasjonen ble ytterligere utviklet og optimalisert med: Lysterapi (633 nm).

1. Makro-eksfoliering:

Et slipehode settes i apparatet. Når den er slått på begynner slipehodet å svinge med høy frekvens. Slipehodet har finkornet overflate som eksfolierer hudoverflaten lag på lag: Dette er prosessen med makro-eksfoliering. Personen føler seg helt regenerert ren på en smertefri måte.

Vær obs på at huden kan være noe rød og det kan svi, derfor er det meget viktig at man følger etterbehandlingsråd.

2. Mikrovibrasjon:

Etter første steppet med makroeksfoliering fjernes slipehodet, der er det et skånsomt siliconhode. 
Terapeuten påfører Blooméa®-spesielle krem som inneholder elastin, kollagen og hyaluronsyre.
Deretter starter virkningen av den andre Blooméa® innovasjonen: en høyfrekvent mikrovibrasjons-massasje som stimulerer huden, samtidig som det øker produksjonen av elastin og kollagen for å stramme, plumpe, regenerere, styrke og roer ned huden.

3. Lysterapi

Gjennom behandlingen utføres lysterapi som er integrert inne i håndstykket. Den aktive bølgelengden av dette lyset (633 nm), forsterker regenerative effekter av makro-eksfoliering og mikrovibrasjoner på huden.