Bloomea

Behandlinger med Blooméa®

Ultimate dyprens med Blooméa® – 60min

Dette er desidert en god behandling mot tidlige aldringstegn. Ved hjelp av Bloomea`s teknologi vil du fjerne døde hudceller og aktivere naturlig kollagen og elastin i huden. Den blir regenerert og vil se glattere og friskere ut.

Behandlingen starter med rens av huden, etterfulgt med makroeksfoliering, mikrovibrasjon og lysbehandling for å stimulere kollagen og elastin, deretter settes en maske på huden for å optimalisere behandlingen. Du skal senke skuldrene og nyte ansikts- og skuldermassasje. Behandlingen avsluttes med påføring av serum og kremer.

Farvel hyperpigmentering, aknearr, arr og strekkmerker. For mer effekt, er det viktig å ta en kur! Hver behanbdling tar ca 45min.

PERFECTEUR  Behandling

Tilstand: Hyperpigmentering, solskadet hud, aknearr, arr, grove porer

Område: Ansikt, hals, decollete eller hender

Intervaller: Avhenging av problem og hudtilstand. 6- 10 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom

Vedlikehold:  Viktig at du smører deg daglig med Blooméa® krem, den er spesialtilpasset huden under og etter behandlingen og inneholder ingredienser av førsteklasse. 1 Etterbehandling hver 2-3 måned, avhengig av hudtilstand

STREKKMERKE  Behandling

Tilstand: Strekkmerker, arr, solskadet hud, furer, hyperpigmentering

Område: Rumpe, hofter, lår, mage, bryst

Intervaller: Avhenging av problem og hudtilstand. 8- 12 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom

Vedlikehold:  Viktig at du smører deg daglig med Blooméa® krem, den er spesialtilpasset huden under og etter behandlingen og inneholder ingredienser av førsteklasse. 1 Etterbehandling hver 4-8 måned, avhengig av hudtilstand

Det er vanlig at huden kan føles varm, rød og noe sensistiv etter behandlingen. Du skal derfor holde deg unna soling, badstu, steambath. el. hvertfall en dag etter behandlingen.

Huden kan kjennes ru, det er derfor viktig at du påfører Blooméa® krem for det er faktisk en del av behandlingen.

Kontraindikasjoner til behandlingen: Skadet hud, sår, 6 måneder etter behandling med f.eks tetracyclin el., diabetes, bruker blodfortynnede, hudkreft.

Priser:

Blomea ansikt 60 min 1100,-
Bloomea kur ansikt 6 behandlinger à ca. 45min 5100,-
Bloomea kur kropp 6 behandlinger à ca. 45min 5100,-