Plasma

Behandlinger med plasma-Elisé

Behandlinger med plasma-Elisé er en biohealing basert på høy- og lavfrekvens teknologi

Elisé maskin er siste nytt innen medisinsk teknologi. Elise plasma overfører lys-energi HFP, LFP, slik at hver millimeter av huden revitaliserer. Friksjon oppstår mellom maskinspissen og huden som igjen resulterer i en umiddelbar sammentrekning. Dette gjør at denne behandlingen egner seg meget godt til oppstramming av overflødig hud rundt øyner, generell oppstramming i ansikt og til å effektivt fjerne utvekster på huden. Dette uten å skjære i huden.

I Derma Medica du få gjennomført følgende behandlinger

  • Oppstramming øyelokk
  • Behandling ”kråketær” – smilelinjer på siden av øynene
  • Oppstramming under øyner
  • Fjerning av diverse utvekster (Vi tar ikke bort føflekker eller behandler hudforandringer. Da anbefaler vi å oppsøke lege/hudlege)
  • Fjerning av fettansamlinger rundt øyner eller på ansikt generelt
  • Enkelte arr kan behandles med Elise laser plasma
  • Elise laser plasma kan brukes på flere andre indikasjoner og i kombinasjon med andre behandlinger .

Hvor lang tid tar behandlingen og er resultatet varig?

Du får påført en bedøvelseskrem på det området som skal behandles. Selve behandlingstiden varierer litt etter hvilken behandling man gjennomfører. Alt fra noen minutter ved utvekster til en time ca for øyelokkene.

Du får utlevert et skjema som gir deg fullstendig informasjon om behandlingen både før, under og tiden etter for best mulig resultat. Jeg gir også alle kundene grundig informasjon når de kommer til konsultasjon. De fleste lurer på hvordan man ser ut i dagene etter behandling. Det er vanlig at området som er behandlet er rødt og hovent noen dager i etterkant, dette varierer selvsagt i forhold til hvilken behandling man har fått. En til to uker etter behandling er huden som regel helt fin.

Resultatet av behandlingen varer i 2-5 år, avhengig av hudens tilstand og din egen livsstil. Det anbefales ca. 1-3 behandlinger, alt etter hvilket område som skal behandles.

FORSIKTIGHETSREGLER:

• Pasienter med hjerte/kar sykdommer og pacemaker
• Pasienter som har metall i kroppen som er lokalisert i nærheten av behandlingsområdet
• Gravide eller ammende
• Pasienter som bruker blodfortynnende medisiner
• Aldersgrense 18 år
• Har du et problem med dannelse av keloide arr, anbefaler vi ikke denne behandlingen
• Elise plasma skal ikke brukes på områder der det er mistanke om maligne hudforandringer, eks melanom, hudkreft og lignende
• Fortell din behandler dersom du går på noen medisiner, har noen sykdommer eller bruker andre preparater/behandlinger

Råd til deg som vil prøve behandling med Elisé.

1. Ha en god dialog med klinikken og behandleren som skal utføre behandlingen. Sjekk at de er kvalifiserte behandlere, har kursbevis, godkjent maskin for den aktuelle behandlingen og at du som kunde føler deg trygg på at du har valgt den rette behandler for deg.

2. Behandlinger med plasma har eksplodert på markedet. Det finnes dessverre både utilstrekkelige maskiner og behandlere som ikke er kompetente til å utføre denne behandlingen. Dette kan medføre både komplikasjoner og utilstrekkelige resultater. Det er selvfølgelig synd at dette forekommer, men desto viktigere at du som kunde undersøker litt i forkant, slik at du best mulig kan sikre at du får det du betaler for.

Fordeler med Elise laser plasma
• Ikke invasiv (ikke kirurgi)
• Rask behandling
• Rask restitusjon
• Ingen blødning
• Kun lokalbedøvelse
• Synlig resultat rett etter behandling
• Effektiv og sikker behandling