Bloomea peeling Bloomea

Bloomea peeling

Fordeler med Bloomea peeling

Le Modeling Blooméa er en tre-trinns hudpleieapparat utviklet for ti år siden for estetisk kirurgi. Det bidrar til å effektivt redusere strekkmerker og rynker og regenerere hud. Behandlingen er også brukt ved andre hudproblemer, for eksempel akne arr, solskader, melasma, ujevn hud osv. Regelmessige prosedyrer kan erstatte andre typer skjønnhetsbehandlinger med tilfredstillende effekt.

Hudpleie

Effekten av Le Modeling Blooméa® er ofte synlig med en gang. Med regelmessig bruk øker den synlige effekten og den varer lenge. Behandler kan regulere hyppighet og intensitet  for å oppnå optimal effekt for hver behandlet person.

Personlig pleie

Fordi en hver hud er unik, tilbyr Le Modeling Blooméa® en variasjon av prosedyrer. Behandleren som kjenner sin pasient godt kan tilpasse trykk, tid og områder for behandlinger for å gi kunden en optimal personlig behandling. Vår hud trenger som regel gradvis justering av prosedyrer.

Sikker og trygg behandling

I over 10 år har Blooméa®-behandlinger utelukkende brukt personlige engangs-fasett for å kunne tilfredstille de strenge hygienekravene under behandlingen.