Hudbehandlinger

Nytt i klinikken – Dr Dennis Gross hudprodukter!

Vår Sandvika-avdeling inviterer til å prøve berømte Dr Dennis Gross Skincare™ produkter, flere kaller dem revolusjonerende!

Dr Dennis Gross Skincare™ er en hudpleieserie med innovative dermatologiske produkter som gir synlige, effektive og varige resultater.

Grunnleggeren, Dr. Dennis Gross, er en av USAs fremste hudleger som selv jobber aktivt på sin hudpleieklinikk på Manhattan, New York. Han fikk sitt store gjennombrudd i forbindelse med lanseringen av sin profesjonelle kjemiske Alpha Beta Peel. Deretter utviklet han Alpha Beta Daily Facial Peel, det første kliniske peelingsystemet i to steg, for hjemmebruk. Serien har deretter utviklet seg med multifunksjonelle produkter som gir resultater utover det vanlige. Innholdet baseres på en kraftfull blanding av alfa- og betahydroksysyrer, retinol, hyaluronsyre, vitaminer, antioksidanter og ingredienser fra den seneste vitenskapelige forskningen.

FORMULATOR
Dr. Gross’ bakgrunn som hudkreft forsker og produktutvikler, kombinert med den daglig interaksjonen med sine pasienter i sin NYC praksis, gir ham den erfaringen og framsyn til å kunne utvikle fremragende formler som permanent forbedrer enhver hudtype.

INGREDIENSER
Flere, konsentrerte ingredienser innpodet i hver formel lindre ulike bekymringer, motbygger og reparere. Høye konsentrasjoner av vitaminer, antioksidanter og plantestoffer forbedre penetrasjon og ytelse. Den eneste hudpleie linje med en eksklusiv Chelating Complex ™ for å avgifte huden mot frie radikaler som finnes i vann.

RESULTATER
Synlige resultater, for eksempel en merkbar forskjell i hudens helse og klarhet, vil være synlig etter bare tre dagers bruk. Langsiktig, fordeler vil oppnås etter 30 dager. Huden vil fortsette å forbedres over tid. De beste resultatene vil oppnås gjennom daglig bruk.

MULTI FUNKSJONELL
Formlene er multifunksjonelle og passer til alle hudtyper og alder.