Dr Gross Milky-Peel Hudbehandlinger

Dr. Dennis Gross Skincare®

Kliniske hudpleiebehandlinger med dermatologiske resultater

Healthy Skin Dermamedica

Vil du også ha raske, synlige og varige resultater?

Dr. Dennis Gross Skincare® tilbyr dermatologiske produkter og behandlinger som omgående gir både synlige og langsiktige resultater. Behandlingene og produktene er utviklet av den anerkjente amerikanske dermatologen Dr. Dennis Gross som startet sin karriere som hudkreft forsker. Dr Gross sine patenterte behandlinger var i utgangspunktet kun utviklet for bruk i hans klinikk i New York. Men grunnet stor etterspørsel finnes de nå tilgjengelige på hudpleiesalonger, klinikker og spa-anlegg verden over. I Norge lanseres Dr. Dennis Gross i 2012. Produktene og behandlingene er unisex, de passer like godt til både mann og kvinne. Dr. Dennis Gross Skincare® er en moderne hudpleieserie som gir revolusjonerende resultat også for mer kompliserte hudproblem – helt enkelt hudpleieprodukter som tar over der andre produkter ikke strekker til.

Beauty concept Dermamedica

Kliniske behandlinger som gir fantastiske resultater for huden uansett problem:

Profesjonell Alpha Beta® ansiktspeeling med dermatologisk resultat.

Dr. Dennis Gross sin gjennombruddsbehandling som omgående gir synlige resultater. Huden blir ren, klar, spenstig og jevn og fremstår med en fantastisk glød. Denne unike peelingen er en blanding av 5 forskjellige AHA og BHA syrer som eksfolierer huden samtidig som den har en multifunksjonell effekt. Profesjonell Alpha Beta Ansiktspeeling forbedrer hudstrukturen og gir spenst, gjenfukter, minimerer rynker og linjer, virker poresammentrekkende, motvirker hyperpigmenteringer, acne og rosacea, regulerer talgproduksjonen, reparerer solskader, demper rødhet og jevner ut hudtonen.

Behandlingen passer alle hudtyper og kan tas som frittstående behandling eller som kur på 4 til 5 behandlinger 1 gang i måneden. Resultatet forsterkes av hver behandling.

Behandlingstid: ca 20–30 min

Professional Alpha Beta® Face Peel & Intense Hyaluronic Infsion

En ordentlig De Luxe- behandling som omgående gir et fantastisk synlig resultat med langtvirkende effekt. Behandlingen starter med Profesjonelle Alpha Beta® Peel som har en multifunksjonell effekt. Den eksfolierer huden og virker poresammentrekkende, gjen- fukter, reparerer solskader, minimerer rynker og hyperpigmenteringer, motvirker acne, rosacea og regulerer talgproduksjonen. I tillegg roer den rødhet og virker hudtone utjevnende.

Etter peelingen påføres en varmende innpakning med hyaluronsyre og C-vitamin som intensivt gjennfukter og ”plumper opp” huden, linjer og rynker glattes ut. Huden blir myk, glatt, forynget og får en strålende glød.

Behandlingen passer alle hudtyper og kan tas som frittstående behandling eller som kur på 4 til 5 behandlinger 1 gang i måneden. Resultatet forsterkes av hver behandling.

Behandlingstid: ca 40 min

Kliniske ansiktsbehandlinger Clarifying Acne Treatment

Intensiv og rensende acnebehandling. En dypvirkende acnebehandling som renser huden, motvirker acne, demper betennelse, virker poresammentrekkende og regulerer talgproduksjonen. Med hjelp av profesjonell Alpha Beta® Peel, rensende ansiktsmaske og andre spesialprodukter gis et umiddelbart, men også langsiktig resultat. Behandlingen motarbeider tetting av porene og virker antibakteriell. Behandlingen roer også huden og kan brukes på sensitiv hud.

Behandlingstid: ca 30 min

Kjemiske peelbehandlinger for hals og decolleté Professional Alpha Beta® Decolleté Peel

En spesialdesignet Alpha Beta®-behandling for bryst-skulderpartiet som effektivt reduserer rynker, demper rødhet og pigmentflekker samtidig som den fornyer hudens spenst og elastitet. Denne behandlingen er også effektiv mot acne og uren hud. Huden blir jevnere og glatt og fremstår med en forynget vitalitet og glød.

Behandlingstid: 25 min

Professional Alpha Beta® Neck Peel

En spesialdesignet Alpha Beta®-behandling for halsen som gir huden ny spenst, minimerer rynker, gjenfukter huden, demper eventuell rødhet og reduserer pigmentforandringer.

Behandlingstid: 15–20 min

Professionelle kjemiske behandlinger for kropp Professional Alpha Beta® Back Peel

En spesialbehandling som på et unikt sett behandler huden på ryggen. Huden eksfolieres og blir jevn, klar og ren. Behandlingen motarbeider effektivt acne, regulerer talgproduksjonen og virker poresammentrekkende.

Behandlingstid: 30 min

Protector skin Treatment Dermamedica