Derma Medica Hudpleie Klinikk fremmer innovasjon i medisinsk hudpleie - Oslo, Sandvikaka Hudbehandlinger

Magien i en blå krukke

Når du er 46, blir det naturlig å tenke at en god søvn alene gir ikke lenger glattere hud, og at gløden kommer ikke tilbake av seg selv.

Hver kveld påfører jeg nattkrem, og jeg liker effekten av den når jeg ser meg selv i baderomsspeilet der og da, men neste dag avslører dagslyset min alder til meg igjen .

Jeg var alltid litt skeptisk til annonser om dyre kremer, og jeg trodde på faktaprogrammer om at de beste kremer er solkremer. Jeg trodde ikke på at det finnes en kur som faktisk reduserer aldringstegn.

Helt til min venninne, som også er kosmetisk sykepleier, fikk meg til å prøve hennes nye hudpleieserie fra Dr. Gross. Venninnen min har hudpleiesalong (Derma Medica), og lever av å hjelpe damer på min alder å se bra ut. Gjennom årene har hun innarbeidet enorm bagasje om produkter som har virkning. Hennes ekspertise hadde jeg klokketro på, og jeg takket ja til forsøket.

Så fikk jeg en stappfull pose med prøver med kremer, serum, pads, fuktighetsmasker og peeling fra Edyta. Ettersom posen begynte å bli tom, skulle jeg ta en avgjørelse. Hvilke krem skal jeg kjøpe? Hva likte huden min best?

Tidligere har ikke jeg brukt sterke kremer, og fristelsen for å kjøpe den beste (en Rolls Roys blant kremer) Dr.Gross C-vitamin dagkrem var ikke helt der. Jeg ville ikke venne huden min til sterke kremer så tidlig (bare 46!). Så jeg ventet. Ventet til Edyta ringte og sa, at det har kommet en helt ny krem på markedet! En som ikke er like sterk, men full av vitaminer og fuktighetsgivende mineraler: Stress Repair Face Crem fra Dr.Gross.

Jeg tror fortsatt ikke på mirakler. Men denne kremen fikk jeg tro på! Jeg bruker den nå daglig og slutter ikke undres over synlige resultater den gir. Spesielt nå, når dagslyset er så sterk og avslørende.

Kremen har lett duft av ingefær. Med sin tykke konsistensen holder det en liten mengde av den for å rekke å massere kremen inn i huden grundig. Hos Edyta koster kremen 995.- og kan kjøpes eller bestilles i hennes hudpleiesalong.