Dermapen Derma Medica Dermapen

DERMAPEN® – hva er det?

BESTILL HER

Dermapen er en enkel og effektiv behandling:

DERMAPEN® er en medisinsk-estetiske prosedyre. Huden klargjøres med en penn utstyrt med mange mikronåler. Lengden på nålene justeres fra 0,5 til 2,5 mm, avhengig av din hudtype. Samtidig innføres vitaminblanding inn under huden, slik at både mikrosår og legemiddelet stimulerer huden til intensiv regenerering og fornyelse.

Når kan du bruke DERMAPEN®? 

Behandlingen brukes til å revitalisere, forynge huden i ansiktet, nakken, halsen og hendene,  forbedre tettheten av slapp og tynn hud, redusere rynker,  redusere porene. Metoden brukes også til å redusere cellulitter og  strekkmerker. DERMAPEN® gir betydelige resultater i behandlinger av alopecia og  hårtap, samt i korrigering av kvise arr, postoperative og traumatiske arr. 

Hva er virkningsmekanismen?  

Effekten av DERMAPEN® er hovedsakelig basert på å stimulere huden til å produsere naturlig  kollagen. Mikrosår stimulerer hudens gjenoppbygging. Behandlingen med DERMAPEN® skiller mellom tre faser: Den første fasen stimulerer blodtilførsel til mikrosår og setter i gang dannelse av nye celler. Under den andre fasen dannes kollagentypene I, III og IV, elastin, proteoglykaner og GAGs. Den siste fasen av DERMAPEN®-behandlingen resulterer i rekonstruksjon av det behandlede vevet.

Essensen av DERMAPEN® er kroppens naturlige evne til å gjenoppbygge påvirket vev.  

Hvilke effekter kan vi forvente? 

Forbedring av fuktighet i huden, fasthet, forbedring av hudfarge, reduksjon av fine rynker, motvirkning av hårtap så vel  som stimulering av hårvekst, reduserer cellulitt og fettvev.

Er prosedyren smertefull? 

De fleste pasienter nevner ubehag under stimulering av huden med mikronåler. Smerten reduseres med bruk av bedøvende salve.

Hvor lang tid tar prosedyren? 

Varigheten av prosedyren avhenger av antall behandlede områder, i gjennomsnitt tar det omtrent  30 minutter. 

Når er effekten synlig etter behandlingen? 

En rekke behandlinger gir de beste resultatene, selv om gunstige endringer allerede er synlige hos mange  mennesker etter den første behandlingen. Resultatene av behandlingen varer i gjennomsnitt 6-12 måneder og avhenger  av organismens individuelle egenskaper, anatomiske forhold og pasientens livsstil. 

 Hvilke bivirkninger kan oppstå etter prosedyren

Rødhet og lett hevelse kan oppstå umiddelbart etter behandlingen. Noen ganger oppstår et blåmerke eller hematom på grunn av skade på et lite kar mens du stikker nålen inn i vevet. Alle disse symptomene er  midlertidige, forbigående og forsvinner i løpet av få timer eller dager etter inngrepet. Etter noen  dager kan det oppstå en lett peeling. 

Hvordan skal du fortsette etter prosedyren? 

Etter behandlingen bør sterk soleksponering (solarium) unngås i to uker. 

Krever prosedyren spesiell forberedelse? 

Fremgangsmåten krever ingen spesielle forberedelser. Behandlingen innledes med  en medisinsk konsultasjon for å velge riktig preparat for behandlingen. Noen dager  før prosedyren, bør du ikke ta medisiner som forlenger blødningstiden, slike som  aspirin eller acard. 

Hva er kontraindikasjonene for prosedyren?

  • graviditet og amming,
  • lokale hudinfeksjoner,
  • autoimmune sykdommer,
  • tendens til å utvikle keloider,
  • kreft,
  • overfølsomhet overfor preparater som brukes i mesoterapi,
  • koagulasjonsforstyrrelser,
  • bruk av antikoagulasjonsmidler (f.eks. aspirin).

Er prosedyren trygg? 

Takket være den patenterte teknologien til DERMAPEN®-nåler, er behandlingen ikke bare mer effektiv, men også mer trygg enn de tidligere kjente metodene som ble brukt i mesoterapi. 

Behandlingen med DERMAPEN® forkorter behandlingstiden betydelig  og pasientens tilbakevending til daglige aktiviteter. 

* Behandlinger med DERMAPEN® har blitt tildelt den prestisjetunge BEST MEDICAL DEVICE- prisen som den beste medisinske oppfinnelsen.