Hår-filler mot hårtap

DR.CYJ HÅRFILLER

Fillere DR.CYJ Hair  er for deg som opplever unormal hårtap eller lider av alopecia.

Produktet er et resultat av 13 års forskning med påfølgende lansering i 2016, noe som gjør den til den nyeste og mest moderne produkt mot hårtap.

Formelen av de patenterte midler og hyaluronsyre styrker håret inn i hårsekkene, noe som fører til tykkere og sterkere hår.

HVORDAN VIRKER DET?

DR.CYJ hår-filler aktiverer blodsirkulasjon i hodebunn og hjelper folliklene å revitalisere og produsere sterkere hårvekst.

Denne behandlingen har en vedvarende effekt:

Hårvekststimulering : hårfyllingskompleks kan stimulere ekspresjon av gener som stimulerer hårvekst positivt ved å forsterke virkningen av Beta-Catenin og ved å aktivere stamcellene som igjen sikrer hårvekst i Anagen hårvekstfase.

Inhibering av alopecia : hårfyllingskompleks kan beskytte mot alopecia ved å hemme BMP4 og DKK-1, de viktigste faktorene i hårtap

Antioksidant : hårfyllingskompleks kan hemme alopecia ved kontroll av ROS, forårsaket av UV, stress og andre eksterne faktorer

Stimulering av angiogenese : hårfyllingskompleks kan bidra til å produsere sunnere hårsekker ved å gi næring til hårroten gjennom stimulansen av angiogenese.

Effekten av DR.CYJ Hair Filler-behandlingen skiller seg fra hver pasient, men kan være synlig i rundt ett år. I mellom og etter denne perioden kan DR.CYJ Hair Filler-behandlingen (delvis) gjentas.

I tillegg anbefales det å fortsette å bruke Pelo Baum Hair Revitalizing Solution etter behandling med DR.CYJ Hair Filler for å forbedre langtidseffekten.

Hår-filler Derma Medica

BEHANDLINGSINTENSITET:

Med den første behandlingen med DR.CYJ Hair Filler hemmes hårtapsprosessen på det injiserte området. 

Deretter blodsirkulasjon stimuleres og prosessen med hårvekst akselererer.

Undersøkelse utført av Caregen Klinikken i USA har vist at hårdensiteten (1 / cm²) etter 8 uker økte i gjennomsnitt med 22,3% og hårtykkelsen med 26% sammenlignet med tilstanden før behandling. 

ER BEHANDLINGEN SMERTEFULL?

Hair Filler-injeksjonene er ikke mye mer smertefulle enn andre fillerinjeksjoner. Noen pasienter opplever injeksjonene noen steder i hodebunnen som litt mer følsomt. I prinsippet krever ikke behandlingen anestesi. Om ønskelig kan en aktuell narkotisk gel eller lokalbedøvelse påføres i samråd mellom pasienten og legen. 

HVOR MANGE GANGER SKAL MAN GJENTA BEHANDLINGEN?

Hver person og hårproblemer er forskjellige og reagerer derfor forskjellig på behandlingen. Studier viser at gode resultater oppnås med behandlingsfrekvensen som står nedenfor:

STANDARD DR. CYJ Hair Filler Treatment : 1 gang hver 2. uke, i 8 uker (totalt 4 økter)

INTENSIV DR. CYJ Hair Filler Treatment : 1 hver 2. uke, i 8 uker (totalt 4 økter), deretter månedlig vedlikeholdsbehandling i 3-6 måneder.

FOR HVEM DEN BEHANDLINGEN ER IKKE EGNET TIL?

 • Menn og kvinner med overfølsomhet overfor hyaluronsyre
 • Kvinner som er gravide eller ammer
 • Menn og kvinner som bruker antikoagulantia eller blodfortynnende midler
 • Menn og kvinner som har problemer med immunforsvaret eller immunterapi gjennomgår
 • Menn og kvinner med betennelse i hodebunnen

 FOR HVEM BEHANDLINGEN EGNET?

 • Menn og kvinner som lider av en hvilken som helst type alopecia som ikke er arr
 • Menn og kvinner i alle aldre med tynnere og svakere hår
 • Menn og kvinner med overdreven hårtap
 • Menn og kvinner som ønsker å øke sjansen for å overleve hårtransplantasjonen
 • Alopecia-pasienter som ønsker å skape ekstra effekt i kombinasjon med andre hårbehandlinger

HVILKE BIVIRKNINGER KAN FREMKOMME?

 • Overgående kortvarig smerte kan oppstå etter såret innføring i hodebunnen
 • Rødhet, hevelse, ødem, hematom, kløe og lett smerte ved injeksjonsområdet kan oppstå etter behandling og avtar vanligvis i løpet av 72 time
 • Allergi mot noen av ingrediensene