Hår-filler Derma Medica Hår-filler mot hårtap

Derma Medica – Hårfiller

Endelig vi fikk Cargen i Norge. Cargen Nordic har utviklet et bredt utvalg av eksklusive hudpleie – og terapiprodukter med unik kvalitet.

Caregen har en firmaprofil som Personal Care Products Council, tidligere CTFA, samt har forskjellige biomimetiske peptidpatenter over hele verden.

Hos Caregen finner du innovative ideer: Serie rensede biomimetiske peptider og vekstfaktorer. Priser for å bruke Caregen produktene er tilgjengelige for de fleste.

Hårtap?

Dr.CYJ Hair Filler

Kort om produktet: Dr CYJ hårfiller er kjent som verdens første hårfyllingsinjeksjonsgel som kun er laget for behandling av hårproblemer, inkludert hårfall, forbedring av tykkelse og mer.

Den har en spesialisert formel som er laget av håreksperter fra hele verden som hjelper til med å styrke hårceller og revitalisere hodebunnen. Hver pakke med Dr. CYJ hårfyllstoff inneholder 1cc gel i en ferdigfylt sprøyte.

Dr.CYJ Hair Filler er det første hårfylleren i verden som fungerer med vedvarende Released & Peptide Technology. Oppfunnet av Dr Yong Ji Chung som har 14 års forskning på spesialisert peptidkompleks, er det utviklet av Innovative Peptide Complex for Hair Regrowth & Scalp Reconstruction.

DR. CYJ Hair Filler har tre hovedfunksjoner:

  • REVITALISER SKALP – gi næringsstoffer til hodebunnen og hårroten for sunnere og tykkere hår
  • FOREBYGG HÅRTAP – forhindrer hårcelledød og forsinker katagenfasen
  • GJENOPPRET HÅRVEKSTEN – generer ny hårsekk gjennom aktivering av stamceller

Den myke formelen gjorde den enkel å injisere og har solide kliniske effektresultater på 8 uker med totalt 4 økter (pris hos Derma Medica: 10000.- kr) og hjelper til med å styrke hårceller og revitalisere hodebunnen.

Hver pakke med Dr. CYJ hårfyllstoff inneholder 1cc gel i en ferdigfylt sprøyte.

Hvordan fungerer Dr CYJ Hair Filler?

Dermatologene injiserer gelen i hodebunnen på pasientenes hud ved å bruke en punktinjeksjon eller intra-dermainjeksjon.

Når gelen blir injisert i huden, begynner den å øke blodsirkulasjonen til de mindre venene i hodebunnen og forårsake mer hårvekst. Det resulterer også i revitalisering av hårsekkene som induserer hårvekst ved å øke størrelsen på hårsekkene – dette hjelper også til å forhindre hårtap. Internasjonalt godkjente patenterte revitaliserende peptidingredienser.

Dr.CYJ Hair Filler inneholder bare internasjonalt aksepterte patenterte peptider aktive ingredienser som ikke forårsaker noen skade på pasientens kropp etter behandlingen. Den inneholder mange fordeler, inkludert å øke styrken på sparsomt hår og øke hårtykkelsen. På grunn av det innovative transdermale leveringssystemet overføres peptidene trygt til de dypeste folliklene. Formelen er testet og godkjent etter notariserte eksperimenter.

Decapeptide-18 & Decapeptide-28

Kombinasjonen av begge ingrediensene hjelper til med å simulere baner for WINT-hårvekst og lanserer stamceller for å forbedre hårvekstfunksjonen. Dekapeptid-10 Det er svært gunstig for å fremme angiogenesenivået i hårsekkene som forhindrer apoptose.

Decapaptide-19 & Oligopeptide-71

Maksimerer dannelsen av hårsekkene som er veldig nyttig for å generere hårfarge.

Oligopeptid-54

Styrker hårceller for å blokkere BMP4 hårtap.

Octapeptide-2

Fremmer ideelt overføring av hårstamceller.

Transdermalt tilførselssystem:

Hjelper med å levere alle aktive peptidkomplekser til de mest indre lagene på hodebunnen.

Dr. CYJ hårfiller er også kjent for sin sjampo

Fordeler:

  • Øker hårtykkelsen
  • Forhindrer hårtap ved å styrke hårsekkene
  • Veldig effektiv igjen allopati
  • Forbedrer hårveksten
  • Hjelper med å forbedre blodsirkulasjonen til hodebunnen og gir dermed mer styrke til hårene
  • Eliminerer tørrhet fra hodebunnen for takle problemer som flass og tørrhet i håret