Hydrogen

Intensiv hydrogenrensing

Det er en behandling som renser huden for hudormer og overflødig fet. Hydrogenrensing anbefales for personer med fet og kombinert hud, og er en behandling som forbereder huden på andre behandlinger. 

GESTURE 1. Behandlingen begynner med bruk av et hode som bruker en virvelvind mettet med hydrogen. Den eksfolierer død epidermis og “støvsuger” urenheter fra huden. 

GESTURE 2. Påfør et preparat basert på syrer (regulerer tykkelsen på stratum corneum), aloe vera (fukter og akselererer helbredelse) og Syricalm (reduserer betennelse og gjenoppbygger hudens beskyttende barriere).

GESTURE 3. Spray en konsentrert ampulle med anti-kviser, sebo-regulerende og beroligende egenskaper på huden. Deretter press den inn med “ultra micro-ionic” mesoterapi.

GESTURE 4. Påfør geleen med snegleslimekstrakt (reduserer kviser, misfarging og kvise arr). Deretter utfør en beroligende massasje med KRIO-hodet avkjølt til -3 grader C.

GESTURE 5. Til slutt bruk lysterapi med blått 415nm LED-lys, som har antibakterielle egenskaper. Påfør konsentrat- og avskallingsmasken SNAIL SECRET.

Rensing av syrehydrogen

Det er en behandling som kombinerer virkninger av hydrogenrensing og syrebehandling. Anbefales for fet, forurenset hud og med post-inflammatorisk misfarging.

GESTURE 1. Begynn med eksfoliering og støvsuging av den døde epidermis med et mettet med hydrogen hode.

GESTURE 2. Påfør en forsterket syreoppløsning på huden: Aloe og Syricalm.

GESTURE 3. Påfør gel med snegleslimekstrakt (reduserer kviser, misfarging og kvisearr). Påfør en beroligende massasje med KRIO-hodet avkjølt til -3 grader C.

GESTURE 4. På slutten bruk blå LED-lysterapi med antibakterielle egenskaper eller en konsentrert avkjølingsmaske.

Ungdoms hydrogenrensing

En behandling designet for personer som sliter med problemet med ungdomsakne. Ungdoms hydrogenrensing reduserer betennelse og forhindrer kviser.

GESTURE 1. Behandlingen begynner med bruk av et hode som bruker en virvelvind mettet med hydrogen, som eksfolierer den døde epidermis. Samtidig “støvsuger” den urenheter fra huden. 

GESTURE 2. Påfør et preparat basert på syrer (regulerer tykkelsen på stratum corneum), aloe vera (fukter og akselererer helbredelse) og Syricalm (reduserer betennelse og gjenoppbygger hudens beskyttende barriere).

GESTURE 3. Spray en konsentrert ampulle på huden med anti-kviser, sebo-regulerende og beroligende egenskaper.

GESTURE 4. Påfør gelen med snegleslimekstrakt (reduserer kviser, misfarging og kvisearr). Deretter utfører vi en beroligende massasje med KRIO-hodet avkjølt til -3 grader C.

GESTURE 5. Ta på ACNE-masken.

Hydrogenbehandling for sensitiv hud

En behandling som er designet for personer med kapillær-sprukket, irritert og med en tendens til å tørke og flasse hud. 

GESTURE 1. Behandlingen begynner med peeling av huden ved bruk av et silikonhode mettet med hydrogen. 

GESTURE 2. Påfør preparat basert på Croton Lechleri ​​treekstrakt kalt Dragon’s Blood på huden. Den har en regenererende og betennelsesdempende effekt, letter helbredelsen av sår, øker antall fibroblaster i huden. Påfør hyaluronsyre og aloe-preparater. 

GESTURE 3. Spray ampullen med vitaminer, kaviarekstrakt (inneholder blant annet fosfolipider og EFA som er ansvarlige for hydrering og beskyttelse mot vanntap fra overhuden) og silkeproteiner (18 aminosyrer, som ligner strukturen i huden vår, så det er veldig lett å trenge gjennom den, opprettholde elastisiteten og elastisiteten, de har også en unik evne til å beholde vann i epidermis).

GESTURE 4. Ta på konsentrat og maske fra LASER IQ-linjen. Deretter styrk effekten ved å bruke 590 nm gul LED-lysbehandling.

Hydrogenbehandling for hud med misfarging

En behandling for hud som er utsatt for misfarging. Ekstremt effektiv terapi for eliminering og forebygging av påfølgende flekker på huden. 

GESTURE 1. Behandlingen begynner med en intensiv peeling av huden ved bruk av et hode som bruker et boblebad mettet med hydrogen.

GEST 2. Påfør et preparat som inneholder Whitonyl på huden. Det har en avpigmenterende effekt og balanserer hudfargen ved å hemme aktiviteten til tyrosinase og hemme produksjonen av melanin, hyaluronsyre og aloe.

GESTURE 3. Spray huden med en konsentrert ampulle med peptider og kolloid gull for en blekende effekt. Videre bruk mesotherapy teknikk.

GESTURE 4. Påfør konsentratet og masken fra DRAGON- linjen .

Hydrogenbehandling for tørr og dehydrert hud

GESTURE 1. Behandlingen begynner med peeling av huden ved hjelp av et hode mettet med hydrogen.

GESTURE 2. Påfør en oppløsning på huden. Dette vil glatte ut mimikk-rynker, fra innsiden og gi fuktighet til huden.

GESTURE 3. Spray ampullen med vitaminer, kaviarekstrakt (inneholder blant annet fosfolipider og EFA som er ansvarlige for hydrering og beskyttelse mot vanntap fra overhuden) og silkeproteiner (18 aminosyrer, som ligner strukturen i huden vår, så det er veldig lett å trenge gjennom den, opprettholde elastisiteten og elastisiteten, de har også en unik evne til å beholde vann i epidermis). Deretter presser vi den inn i de dypere lagene i huden ved hjelp av “ultra mikro-ionisk” mesoterapi.

GESTURE 4. Det neste trinnet er å bruke en vitaminmaske og en avslappende massasje med en varm jadestein.

GESTURE 5. Påfør konsentratet og masken fra HI’FUsion-linjen.

Finn priser her