Dermatologisk spesialist Hudbehandlinger

Ny dermatologisk spesialist

Leni Vilja Leirvik er dermatologisk sykepleier hos Derma Medica i Bygdøy Alle i Oslo.

Leni er utdannet sykepleier fra Lovisenberg Diakonale Høgskole med videreutdanning

i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie Akademiet.

Leni har spesielt fokus på sunn og god hudhelse hos kundene sine, og gir blant annet effektiv behandling for hudsykdommer som akne og rosacea.

Vårkampanjer

Denne våren kommer Leni også til å ha spesielt fokus på behandlinger som:

Flat Lips Technique leppebehandling (kampanjepris 3000 kr, originalpris 4500 kr)

Mesoterapi for poser under øynene, hårtap, akne eller hydrering (kampanjepris 1990 kr, originalpris 3000 kr)

Flat Lips Technique er en leppeteknikk hvor nålen i stor grad benyttes til å manipulere leppevevet for å gi leppene en ”plump” samt skape symmetri. Det brukes minimalt med filler, og mengden filler som anvendes injiseres helt overfladisk i vevet og med egne spesialutviklede teknikker. Flat Lips Technique gir et fantastisk naturlig og vakkert resultat, og egner seg også godt for behandling av såkalte M-shaped lips.

Mesoterapi er en behandling som ved hjelp av små overfladiske injeksjoner fører vitaminer, hyaluronsyre, peptider og andre nyttige kjemiske forbindelser ned i huden for å optimalisere hudhelsen på cellenivå. Mesoterapi kan ved hjelp av ingredienser og ulike injeksjonsteknikker bedre en rekke utfordringer i huden, og behandlingen passer for alle. Pasienten kan returnere til vanlige gjøremål etter behandling.

Solbeskyttelse

Ettersom solen titter frem i større grad fremover, minner Leni om viktigheten av daglig bruk av solkrem. ”UVA-strålene penetrerer gjennom glass og sørger for aldring i huden. Dette vises i form av pigmenteringer, rynker og mindre elastisitet i huden. UV-stråler fører til frigjøring av frie radikaler, og i høye doser er disse svært reaktive og skadelige for cellene våre. Frie radikaler kan føre til sykdom på organer, og derfor er solbeskyttelse i form av UVA- og UVB-filter samt antioksidanter viktig”.

For fullverdig beskyttelse mot overflødige UV-stråler hele året anbefaler Leni:

DRx Sun Defence Sunscreen SPF 40/50 fra Dr Dennis Gross (inneholder både UVA- og UVB-filter)

C + Collagen Vitamin C-serum fra Dr Dennis Gross

Optimal hudhelse

I Leni sitt arbeid om å oppnå et optimalt resultat for pasientene sine starter hun med A-vitamin. ”For å komme i mål ved hjelp av behandlinger og hjemmerutiner er man helt avhengig av at hudcellene har nok tilgang på A-vitamin. A-vitamin sørger for at DNA-et i cellene våre beskyttes, og det finnes dokumentasjon og forskning som viser at i tilfeller med hudkreft har det vært mangel på A-vitamin i cellene. A-vitamin har også dokumentert effekt på akne, tilstopninger, tidlig hudaldring, pigmenteringsproblematikk og dehydrering”.

Dersom du skal velge èn krem til å påføre huden morgen og kveld anbefaler Leni:

Ferulic + Retinol Anti-Aging Moisturizer fra Dr Dennis Gross