Dermaheal

DERMAHEAL

Dermaheal SR

Dermaheal SR er et revitaliserende preparat til bruk via injeksjoner, som forbedrer hudens elastisitet, reduserer fine linjer og rynker og forebygger hudens aldringsprosess. Behandlingen er spesielt gunstig for huden rundt øynene, hud utsatt for akne og store porer. Den bidrar til økt produksjon av kollagen, elastin og andre komponenter i den intracellulære matrisen. Dermaheal SR ineholder 57 aktive ingredienser, inkludert: vitaminer, aminosyrer, mineraler, koenzymer, nuklinsyrer, reduksjonsmidler og biomimetiske peptider. Preparatet inneholder ikke hyaluronsyre.

Dermaheal SR

Dermaheal HSR

Dermaheal HSR er et preparat for age management til bruk via injeksjoner, som gir huden et foryngende utseende, bidrar til regenerering og dyp hydrering. Preparatet inneholder hyaluronsyre som tilfører huden fuktighet og bidrar til renere porer. Det glatter ut fine linjer og styrker hudens elastisitet ved å akselerere celleproliferasjon og indusere kollagen- og elastinsyntesen. Preparatet bidrar til å opprettholde optimal balanse av NMF, og er skapt for revitalisering av moden hud i ansikt, på hals og decollete, armer, rygg og nakke, og hender. Dermaheal HSR inneholder 58 aktive ingredienser, inkludert: hyaluronsyre (1%), vitaminer, aminosyrer, mineraler, koenzymer, nukleinsyrer, reduksjonsmidler og biomimetiske peptider.

Dermaheal HSR

Dermaheal HL

Dermaheal HL er et produkt som regenererer og forebygger/forhindrer hårtap, til bruk via injeksjoner i hodebunnen. Preparatet har dokumentert effekt på hårtap som eksempelvis skyldes alopecia, hos både kvinner og menn. Det stimulerer hårfolliklene til gjenvekst av hår via revitalisering, samt øking av mikrosirkulasjonen i huden. Hårets tetthet og tykkelse øker når det blir tilført fukt og næring til hodebunnen. Dermaheal HL inneholder 56 aktive ingredienser, inkludert: vitaminer, aminosyrer, mineraler, koenzymer, nukleinsyrer, reduksjonsmidler og biomimetiske peptider.

Dermaheal HL

Dermaheal SB

Dermaheal SB er et mesoterapipreparat som reduserer uønskede pigmenteringer u huden da den påvirker melaninsyntesen. Preparatet har en lysnende effekt, jevner ut hudtonen og forhindrer effektivt ytterligere pigmenteringer av huden. Hudens utseende forbedres og får en fin glød og glattere tekstur. Preparatet er effektivt i behandling av aldersflekker (solare lentiginer). Dermaheal SB inneholder flere aktive ingredienser, inkludert: vitaminer, aminosyrer, mineraler og biomimetiske peptider. Preparatet inneholder ikke hyaluronsyre.

Dermaheal SB

Dermaheal LL

Dermaheal LL er et preparat til bruk via injeksjoner, med lipolytiske og anticellulitiske egenskaper, og stimulerer til forbrenning av fett. Preparatet reduserer effektivt akkumulerte fettceller, har en utjevnende effekt og bekjemper cellulitter. Det strammer opp huden, gjør den fyldigere og mer smidig, og styrker hudens elastisitet og forbedrer tilstanden. Preparatet kan brukes over hele kroppen, fra lår til hakeparti for oppstramming og bedring av tekstur. Hovedindikajsonene for bruk av Dermaheal LL er cellulittbehandling og lokal fettreduksjon. Preparatet inneholder L-karnitin, fosfatidylkolin, peptider, aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Dermaheal LL

Dermaheal Stem C´rum HL løsning for anti-hårtap

Dette er en effektiv anti-hårtapsbehandling som fukter og forbedrer hodebunnen, og stimulerer hårsekkene til hårvekst. Preparatet fremmer blodsirkulasjonen i hodebunnen og øker størrelsen på hårsekkene slik at hårveksten stimuleres og håret blir tykkere, fyldigere og får et sunnere utseende.

Dermaheal Stem C´rum HL løsning for anti-hårtap