Belkyra

Belkyra mot dobbelthake

Belkyra

Vil du bli kvitt dobbelthake permanent?

Dermamedica er offentlig av godkjent av Medical Institute – Allergan til å bruke Belkyra. Vi er en av de få  privilegerte klinikkene i landet som utfører denne behandlingen.

Hva er Belkyra og hva brukes det mot:

Belkyra er det første godkjente legemiddelet for oppløsning av fettceller, først og fremst til behandling av dobbelthake. Belkyra inneholder virkestoffet deoksykolsyre og er FDA- godkjent. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen og hjelper til med fordøyelse av fett. Legemiddelet brukes til behandling av uønsket fett. I USA har medisinen vært godkjent i 2 år under navnet Kylbella.

Til hvem passer behandlingen?

Behandlingen passer utmerket til både kvinner og menn.

Anatomi

Fettvevet under haken er delt inn i separate deler. Det fremre delen utgjør 50-70% av fettmengden, ligger over hakemuskelen platysma. Vi kjenner denne ved å stramme haken. Resten av fettvevet ligger bak denne muskelen.

Hvordan behandlingen fungerer?

Belkyra injiseres i underhudsfettet med en tynn nål under haken. Behandlingen tar ca. 15 minutter.

Legemiddelet ødelegger fettcellens vegg, kroppen bryter ned restene som elimineres på naturlig måte. Kroppen aktiverer samtidig en liten inflammatorisk reaksjon som gjør at huden i det behandlede området strammer seg opp.

Hva anbefaler vi?

Vi anbefaler å ta på forhånd 500 mg paracetamol

Er det smertefri behandling?

Behandlingen kan vare litt ubehagelig. Det er også anbefalt å ise ned området før og etter behandlingen. De fleste beskriver at det er en lett hevelse rundt haken i løpet av den første uken etter behandlingen. Det er vanlig å få en følelse av nummenhet/ømhet, samt noen mindre blåmerker. Man vil merke en oppstramming ved området i ca. en mnd. etter den første behandlingen.

Hvor mange behandlinger trenger man før oppnådd resultat?

Belkyrabehandling kan synes allerede etter første behandling (10-40% forsvinner), men dette er individuelt ut ifra hvor mye fett man har i det behandlede området. Som regel trenger man 2-4 behandlinger. Det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling. Resultatet ser man etter 6- 8 uker.

Trenger jeg konsultasjon på forhånd?

Ja. Konsultasjon er obligatorisk .

Hvem er en god kandidat?

Hvis du har en dobbelthake, men er forøvrig normalvektig. Hvis du ikke er gravid eller ammer. Hvis du ikke har problemer med  skjoldbruskkjertel. Hvis du ikke har altfor slapp hud.

Utskriftsversjon: BELKYRA