massasje Dermamedica

Massasje kart

…KUN I SANDVIKA!

Derma Medica signatur massasje

Massasjen er utviklet for å lindre smerter, løse opp spenninger i musklene både ansikt og kropp, redusere stress og forbedre blodsirkulasjonen. Det er en harmonisk og avslappende massasje hvor man arbeider vekselsvis på hver side av kroppen med store rolige bevegelser, for i neste øyeblikk kraftige og eltende bevegelser. En balanse mellom avslapping og vital energi. Luksus opplevelse for kropp og sjel.

Aromamassasje

Aromatisk opplevelse. Denne massasjen er myk og harmonisk og vi bruker aromatiske oljer som gir en herlig følelse av velvære.

Klassisk Svensk massasje

Svensk klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett. Massasjen benyttes for eksempel ved muskelspenninger, treningsverk, hevelser, muskelknuter og som generelt avslappende og oppmykende behandling.

Senk pulsen og få nytt liv, balanse og harmoni i kroppen.

Vi skreddersyr massasjen tilpasset dine ønsker og behov:

  • 30 min klassisk massasje – her er rygg, nakke og skuldre i hovedfokus.
  • 50 min klassisk massasje – hel kroppsmassasje, her bruker vi god tid på det du ønsker.
  • 80 min klassisk massasje – hel kroppsmassasje, fra topp til tå. (Vi tilbyr også massasje for to, samtidig)

Deep tissue massasje

Deep tissue massasje er en dyp vevsmassasje hvor i motsetning til vanlig massasje, bruker man svært lite eller ingen olje slik at man får bedre grep eller tak i dypere muskler.

* Fjerner kroniske muskelspenninger, lindrer stive og ømme muskler
* Passer godt for di som liker dyp eller hard massasje eller driver mye med sport. Dybden og trykket reguleres individuelt.

Eksklusiv massasje

Koble av en stressende hverdag med avslappende ansiktsmassasje med anti age  ansiktsmaske, kroppsmassasje og deretter fotmassasje med pleiende fotkrem. I denne avslappende behandlingen får du virkelig tid til å nyte alenetiden og slappe helt av. Behagelig atmosfære med dempet belysning og god duft. Her får hele kroppen pleie og velværefølelse. Perfekt som gave.

Lomi Lomi Nui Temple Massasje

I det gamle Hawaii ble lomi lomi massasje tradisjonelt praktisert i fire sammenhenger.

1) Som en helbredende praksis utført av innfødte healere – kahuna lā’au lapa’au (healere) og kahuna hāhā (mennesker som gjennomfører diagnosene).
2) Som en luksusbehandling og et hjelpemiddel for fordøyelsen, særlig blant de regjerende høvdingene.
3) Som en sunn massasje innen familien.
4) Som en behandling blant ‘ōlohe lua (hawaiiske kampsportmestere).

Lomi Lomi massasjen hjelper på stoffskiftet samt øker blod- og lymfesirkulasjonen. Samtidig øker den fleksibiliteten i ledd og muskler og påvirker hele organismen positivt. Gjennom forsiktig, men stilsikker berøring, der hele underarmen benyttes i rytmiske bevegelser med strekking, frigjøres spenninger og dype løsninger i muskulaturen.
Massasjen gjenoppretter også indre harmoni og kroppen føles fylt opp av ny energi. Vi benytter oljer hentet rett ifra naturen.

Obs! Anbefales ikke til gravide, høyt blodtrykk ( andre nedsatte helsetilstand). Behandlingen passer perfekt til de som har muskelavspenninger som har behov for å få løsnet opp.

Quick fix terapi

Denne massasjen er en kombinasjon mellom aromaterapi, akupressur og lymfedrenasje.
Velg mellom nakke og skulder eller hodebunn og nakke. Dette kan kombineres som tillegg til alle ansiktsbehandlinger eller massasjebehandlinger eller selvfølgelig bare bestille behandlingen alene som en quick fix.

Quick fix terapi hjelper å skille ut avfallsstoffer, løsner opp stive muskler og øker blodsirkulasjonen.
Man føler seg lettere, mer avslappet og den hjelper å lindre stress

Bloomea anti- aging  ansikt -dermoplastic  massasje

Er utviklet i 2019 av Franske kosmetologer og implementert av spl. Edyta Hætta i Skandinavia  med fokus på stimulering av ansikt muskler. Under ansiktshuden finnes det 24 muskler som til sammen danner alle uttrykkene vi kan skape . Men alle er ikke bruk samtidig. – et sint ansikt krever eksempelvis bare åtte muskler .

Dermoplastic i ansiktshud – er en enestående teknikk av anti-aging virker på alle lag av huden og underhudsvev av ansiktet, og rundt halsen.  Dermoplasic i ansiktshuden kan kompensere for asymmetrien i ansiktsmuskler, slik at spenning og spasmer er avslappet, som gir glattere rynker. Massasje stimulerer regenerering av huden og stimulerer musklene.

Effekter av behandling:
– å styrke, tetthet, fleksibilitet i huden
– reduserer rynker
– avvikling tegn på tretthet og ødem
– ansiktstrekk er å få et harmonisk utseende og uttrykks kontur
– avslappet muskel i ansiktet, hals og bryst.

Massasje av hode og ansikt der energibanene og blodsirkulasjonen til og fra hodet stimuleres. massasjen balanserer nervesystemet og reduserer spenninger i nakke, hodet og ansikt muskulatur. Ansikt massasjen øker tilførselen av næring til ansiktshuden, fremmer utskillelsen av avfallsstoffer og gir en avslappende tilstand av ro og velvære.

For hvem?

Personer med gusten hud uten glød.

Hvorfor? 

En stimulerende ansiktsmassasje.  Effektene av en stimulerende massasje er en forbedret hudtone, bedre muskelkonturering og en strålende glød.

Lymfedreneringsmassasje

For hvem?

Personer som er hovne og pløsete.

Hvorfor?

Dine lymfekjertler er ansvarlige for å bekjempe infeksjon og filtrere ut skadelige substanser for å holde deg sunn. Du har hundretalls i kroppen din, inklusive bak ørene, under kjeven og mellom nesen og kinnene. Lymfedrenerende massasje i ansiktet hjelper til å stimulere bevegelsen av væske og minsker ansiktsoppblåsthet for mer strålende hud

…eller…

Personer med trøtte øyne.

Hvorfor?

Når vi stirrer på dataen hele dagen spenner vi øyenmusklene våre og de blir trøtte. Dette kan lede til fine linjer i øyekroken. Akupunktur innebærer at man trykker på et sted for å lindre påfristingene, i dette eksempelet for å få øyenmusklene til å slappe av for å forhindre rynkedannelse.

Vi tilbyr deg en profesjonell massasje med vår nye massør Illia! Hos oss får du den riktige behandlingen som du og kroppen din har behov for. Illia er sertifisert massør i mange massasjeteknikker. Han har lang arbeidserfaring fra SPA, hotell, rehabiliteringsklinikk, sportsklubb og massasjesalonger. Massasje er hans absolutt største lidenskap. Hans interesse til massasjer startet, da han var en profesjonell distanseløper og opplevde selv hvor positiv effekt har massasje på både kropp og sinn. Klassisk massasje, avslappende massasje, rygg- og nakkemassasje, aromamassasje, hot stones massasje er noen av massasjetyper som han utfører. Dessuten kan Illia kinesiotaping som er en tapeteknikk som støtter dine muskler, assisterer dem og motvirker overspenning.

Velkommen skal du være!

Litt om våre massasje behandlinger:

Inndeling av massasje etter styrkegrad

Vi har delt inn massasjene i styrke-grad slik at det skal bli lettere for deg å finne en massasje som passer for deg.

Behandlingene er delt inn i lett, medium, dyp og varm massasje. Noen av massasjene vil kunne ligge i flere enn en gruppe, alt etter hvordan massasjen utøves.

Lett massasje passer godt for deg som ikke tåler dyp massasje, eller ønsker en lettere form for massasje.

Under kategorien Lett vil du finne flere typer massasje med lette strykningsbevegelser hvor de forskjellige massasjegrepene utføres med lett hånd. De forskjellige massasjene reduserer stress, gir velbehag og øker blodsirkulasjonen i kroppen. Ofte vil de som har Fibromyalgi eller har revmatiske plager finne massasjer som vil passe godt i denne gruppen, da de ofte ikke tåler dyp massasje.

Medium massasje er massasje som går litt dypere i muskelvevet enn lett massasje. Bevegelsene som brukes under kategorien medium er vekselsvis faste, dypere og lette og kan virke både oppkvikkende og avslappende.

Den løser opp spenninger i musklene, reduserer stress og forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen.

Dyp massasje er massasje som er dyptgående i muskulaturen og som berører triggerpunktene i kroppen. Bevegelsene som brukes er dype, faste bevegelser og kan virke både oppkvikkende og avslappende og har god effekt på muskelsmerter. Under dyp massasje kan man bruke både smidige, faste bevegelser og dype, toniske bevegelser. Dyp massasje løser opp spenninger i muskulaturen, reduserer stressnivået i kroppen og forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen.

Varm massasje er massasje utført ved bruk av varme. Det vil si at vi bruker varme muslingskjell, varm Candle Olje eller varme lave steiner. Massasjene kan utføres med både lett og medium trykk. Lavashell og Hot Stone passer for alle utenom gravide og er spesielt behagelige for de med Fibromyaligi og revmatiske plager.

Alle våre massasjer har tilpassede oljer. Perfekt tilpasset olje vil heve kvaliteten på din behandling

Priser: https://www.dermamedica.no/priser/