Mesotherapy

Mesoterapi-vinter. Dermamedica.no

Nål-mesotherapy

Anvendes når du vil gi din hud ungdommen tilbake

Den er ideell for å forebygge aldringsprosesser: Fine linjer, slapp hud og dehydrering. Det kan kombineres med andre behandlinger i estetisk medisin. Cocktail av injiserte stoffer øker produksjon av kollagen og elastan. Etter en serie med mesotherapy behandlinger merkes betydelig forbedring i huden. Hund kjennes mer fuktig, myk og stram. Fine rynker forsvinner, mens dypere rynker blir mindre.

Ved cellulitt

Denne behandlingen bidrar til å redusere cellulitt ved å øke tilførsel av blod og lymfe til cellene. Behandlingen reduserer vevfibrose og øker metabolisme av fettceller (lipolyse). Prosessen fører til oppstramming, utjevning av hudoverflaten og reduserer effekten av «appelsinskall».

Ved strekkmerker

Regelmessig bruk av mesotherapy kombinert med andre behandlinger som peeling, Microdermabrasion, massasje, kan gi oss svært gode resultater. Stoffer som blir anvendt i behandlingen øker fleksibiliteten av bindevevsfibre, jevner hud og stimulerer vekst av fibroblaster.

Ved hårtap

Dette er en svært populær behandling mot hårtap, eller ved betydelig skadet hår. Behandlingen bidrar gjenoppbygging av hårstruktur.  Håret vokser igjen når vi injiserer i hodebunnen aminosyrer, vitaminer og mineraler. Behandlingen er ikke alltid smertefri, men er svært kort (varer ca. 15 min.). Etter behandlingen kan oppstå små blåmerker som går over etter noen dager, og mild hevelse, som varer opptil flere timer etter behandlingen.

Mesotherapy anvendes på hodebunn når:

  • Håravfall forårsaket av dårlig kosthold eller hormonelle endringer,
  • Svakt hår som trenger næring,
  • Hudsykdom som forårsaker ujevn hårtap.

Behandlingen ikke anvendes hvis du:

  • Gravid og ammer,
  • Har diabetes eller forstyrret metabolisme,
  • Har kreft,
  • Har hudbetennelse.

Mesotherapy uten nål

Mesotherapy er en av de mest moderne behandlinger for hudforyngelse, mot ulike hudproblemer i ansikt og kropp, samt behandling for å redusere cellulitt og fettlag. Det er et alternativ til den klassiske nål-mesotherapy. Mesotherapy utføres med en enhet som «injiserer» vitaminer i huden uten nål.

Nålefri mesotherapy tilfører fukt, bidrar hudforyngelse, aldersflekker, synlige rynker, løfting, oppstramming, og reduksjon av cellulitt og strekkmerker. Mesotherapy generelt er svært populær og anvendes både på ansikt og kropp.

Utskriftsversjon: MESOTHERAPY