Om oss

Edita Hætta

Edyta er en av Norges fremsete injeksjonsbehandlere med internasjonal erfaring. Hun har bakgrunn fra verdibasert ledelse fra DHS og utdannelse som sykepleier og kosmetisk sykepleier.

Edyta har internasjonal sertifisering i behandlinger fra Allergan, Esthetica, Unique Technologie, Dermatic,  og er en av få behandlere i Norge med sølvutmerkelse i injeksjonsteknikker fra Mareli Medical. Edyta har 8 års erfaring som kosmetisk dermatologisk sykepleier og 14 år fra ulike lederstillinger innen helse i Norge. Hun jobber blant annet med Carboxytherapy, PB-Serum medical, RF NeoCare og RF Micronnedling, og Bloomea. Andre behandlinger hun tilbyr er hårfjerningslaser, sclerosering, botulinum toxin A-injeksjoner, filler (Juvederm, Restylane, Teosyal, Stylage og Revofil), Hårtapt , Dr Cyj hårfiller ,kjemiske peelinger, trådløft, microneedling, mesoterapi, biostimulatorer, hudscanner, lipase (Belkyra, Dermaheal LL), og stamcelleinjeksjoner. Derma Medica / Edyta er den første i Skandinavia som har implementert behandlinger og metoder som Carboxytherapy, Bloomea La Fontaine, Dermaheal, Stamcelleinjeksjoner, RF NeoCare og RF microneedling. Avslutningsvis er hun også sertifisert kursholder for leger og sykepleiere gjennom Derma Medica shop.

Dr. Ture Lindos

Dersom du ønsker en vurdering av din individuelle helse, utredning av langvarig slapphet, smerter o.l, kan Ture være behjelpelig. Ture Lindos studerte medisin i Tromsø i 1987 og ble spesialist i allmennmedisin i 1996. Han jobbet i 1995-1996 ved indremedisinsk avdeling ved Sykehuset Østfold, og har ca 20 års erfaring som allmennpraktiserende lege/fastlege.

Dr. Lindos har i tillegg til spesialitet i allmennmedisin, utdannet seg innen funksjonell medisin, med kurs i Norge, England og USA. Han er opptatt av å se helheten hos pasienten for å kartlegge plager/symptomer, i tillegg til å lindre plagene, behandle årsaken samt forebygge videre utvikling av sykdom.

Han har spesiell interesse for helseplager relatert til mage, tarm og inntak av mat – samt tilstander som «uforklarlig» tretthet og mangel på energi, som pasienten gjennom tidligere undersøkelser ikke har funnet ut av. Han samarbeider med eksperter i ernæring og gjør undersøkelser og vurderinger av personer som ønsker behandling for overvekt.

Leni Vilja Leirvik

Leni er utdannet sykepleier fra Lovisenberg Diakonale Høgskole med videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie fra Senzie Akademiet. Hun jobber også på akutt legevakt i Oslo. 

Leni utfører injeksjonsbehandlinger med filler, biostimulatorer, botulinumtoksin type A, mesoterapi og Carboxytherapy, og andre behandlinger som kjemisk peeling, Bloomea La Fontaine, hudscanning, microneedling, sclerosering, hårtapsbehandlinger og trådløft.

For Leni er det viktig å jobbe med helheten hos pasientene. Med hennes bakgrunn og ekspertise er hun i stand til å gjøre raske vurderinger for å skreddersy de beste behandlingene for hver pasient. Hos Leni er du i trygge og kompetente hender, og hun legger stor vekt på å gi grundig informasjon og oppfølging. Leni legger vekt på å vedlikeholde gode resultater, uansett hudtilstand. Hun har spesialisert seg på tilstander som acne, rosacea, pigmentering og aldring, og setter opp et tilpasset hjemmeprogram for at kundene skal få det beste resultatet.

Rossana Pawlik

Rossana har 5 års erfaring når det kommer til å jobbe med hud og skjønnhetsbehandlinger. Hun har jobbet med merkene Dermalogica,  ZO Skin Health, Meline, Dr Schrammek, Meline, Environ, Dr Dennis Gross og Bloomea.

Behandlingene hun utfører er RF NeoCare, hudskanning, klassisk massasje, ulike former for kroppsterapi, voks, vipper, bryn, vippeextensions, lash lift, og fotpleie.

Rossana er opptatt av et naturlig og vakkert resultat gjennom et tilpasset hudprogram ut fra ønske, behov og utgangspunkt. Hun er kjent for å ivareta alle pasienter og kunder med stor respekt og sterk faglig integritet, og med sin unike omsorgsevne og ekspertise vil hun påse at du som kunde er i sikre hender.

Justyna Krawczyk

Justyna er utdannet i Polen og er spesialist i microblading og permanent make-up.

I tillegg utfører hun vippeextensions, lash lift, voks, fotpleie, RF NeoCare, Bloomea La Fontaine, hudpleie med Dr. Dennis Gross, og behandling av vipper og bryn.

Justyna har et brennende engasjement for faget, og med et godt estetisk blikk vil hun tilpasse behandlingen ut fra hver enkelt klients ønsker og behov.

Siri er Derma Medica´s erfaren hudterapeut. Hun har arbeidsplass i Sandvika og har en lang rekke fornøyde kunder.

Siri Hansen

Siri er en sprudlende dame med mye engasjement for faget . Hun er en grundig terapeut hos Derma Medica i Sandvika, og utfører fotpleie, voks , hudpleie med Dr. Dennis

Gross, lashlift, hodebunnsmassasje, og behandling av vipper og bryn.

Hos Siri blir du godt ivaretatt, og de trofaste kundene hennes kommer tilbake, år etter år.